Kokkolan MTB Maasto-Cupin 2017 viides ja viimeinen osakilpailu ajetaan Köykärillä 7.10.2017

Kokkolan Maasto-Cupin 2017 viides ja viimeinen osakilpailu ajetaan Köykärillä 7.10.2017. Kello 12 alkaen. Lähtöalue on Köykärin hiihtokeskuksen "hiihtostadionilla". Autoille on iso parkkipaikka GIF:n hiihtomajan edustalla.

Sarjat:
M/N: alle 10-vuotiaat
M/N: 12
M/N: 14
M/N: 16
Miehet ja naiset yleinen.

Tarkemmat matkat ja reitit ilmoitetaan täällä myöhemmin, kun saadaan reitti valmiiksi. Kuitenkin niin, että nuorimpien matka tulee olemaan noin 1,5- 2 kilometriä kuten tähänkin asti ja reitti on kaikkien ajettavissa.

Ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä tai ennakkoon sähköpostin kautta: gifmtbteam@gmail.com…

Suosittelemme ennakkoon ilmoittautumista niin ilmoittautuminen/numeron hakeminen paikan päällä nopeutuu huomattavasti.

Paikan päällä ilmoittautuminen alkaa klo 11.00

Osallistumismaksu: Juniorit ilmaiseksi, miehet ja naiset 5 euroa. Maksu maksetaan paikan päällä.

Juniorisarjat ajetaan klo 12 lähtien ja aikuisten startti noin kello 13.

Maasto-cupiin kuuluu 5 osakilpailua. Cupin yhteispisteisiin lasketaan kaikkien viiden osakilpailun pisteet yhteen. Kilpailun jälkeen jaetaan Cupin yhteispalkinnot parhaiten menestyneille sekä mahdollisia tuotepalkintoja. Pyritään jakamaan nuorten sarjojen palkinnot Cupin menestyksen mukaan mahdollisimman pian kisan jälkeen. (Jonkun aikaa varmasti menee pisteiden laskuun).

Junioriluokissa kaikki osallistujat palkitaan.

Kilpailijoilla kypäräpakko. Pyörävalinta vapaa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä lisenssiä, mutta jokainen vastaa omasta vakuutuksestaan. Alue ei ole suljettu muilta ulkoilijoilta, joten kilpailijat ovat velvollisia väistämään ja varomaan muita ulkoilijoita.

Kilpailun johtajina toimivat: Antti Tuukkanen ja Jaakko Suomu. Tiedustelut ja ennakkoilmoittautumiset: gifmtbteam@gmail.com

Peter Lerbacka