Köykarin MTB lisätietoa ja aikataulu

Lauantain Köykäri XCO:n aikatauluja:

12.00 Tytöt ja pojat 10v startti, matka noin 1,7 km (2x 860m)

12.30 Tytöt ja pojat 12/14v startti noin 5 km

13.15-13.30 Miehet 4x5 km, Naiset 3x5 km, Kunto 2x5km ja Tytöt/Pojat 16 2x5 km

Mukana siis ensimmäistä kertaa erillinen kuntosarja, jos haluaa lähteä kokeilemaan miltä kisaaminen tuntuu, mutta ei ole kuitenkaan valmis ajamaan täyttä matkaa. Tätä on toivottu ja tämä toteutetaan tähän kisaan. Aina kannattaa esittää parannusehdotuksia, mahdollisuuksien mukaan toteutetaan ne. Jos kuntosarja kerää porukkaa niin ehdottomasti ensi vuonna myös mukana. Eli nyt jokainen rohkeasti mukaan kokeilemaan maastokisaa. Kisoissa on yleisesti ollut hyvä ja rento tunnelma, joten mukaan uskaltaa lähteä.

Ensimmäisessä lähdössä jos porukkaa on, kuten parissa viime kisassa niin tyttöjen ja poikien sarja ajaa erikseen. Eli ensiksi toiset ja kun kaikki ovat maalissa niin toinen porukka. Maasto-Cupin kokonaistilanteen palkinnot jaetaan myös lasten lähtöjen jälkeen. Ei heti maaliin tullessa vaan jonkun aikaa menee, että pisteiden laskija saa lopulliset pisteet laskettua.

Nuorimpien reitti kiertää ihan Köykärin hiihtostadionin ympäristössä. Käytännössä lähes koko kisan pystyy seuraamaan lähtö/maalialueelta. Nuorille kisailijoille/vanhemmille myös tiedoksi, että kisan yhteydessä kysely kesän Maasto-Cupista. Meitä kiinnostaa mikä on ollut hyvää, missä pitää parantaa, mitä haluaisitte kisoihin yms. Näin voidaan toimintaa kehittää seuraavalle kesälle entisestään. Toki kaikilta kilpailijoilta palaute on tervetullutta, aika paljon sitä on saatukin ja se on hyvä.

Kisamaksu aikuisilta 5 euroa ja lapset ilmaiseksi.

Tervetuloa!

Peter Lerbacka