Fillarikoulu

GIF pyöräilyjaosto järjestää Fillarikoulun 6-14 -vuotiaille maastopyöräilystä kiinnostuneille lapsille/nuorille. Fillarikoulu järjestetään torstaisin klo 18.00 -19.00 Santahaan ulkoilualueella. Kokoontuminen Santahaan hiihtolatujen parkkipaikan vieressä. Fillarikoulu alkaa 6.5. ja sisältää viisi harjoituskertaa päättyen 3.6.

Fillarikoulun tavoitteena on, että mahdollisimman moni lapsi ja nuori kiinnostuisi pyöräilystä ja saisi uutta oppia pyörän hallintaan sekä maastossa ajamiseen. Myös lasten vanhemmat voivat olla mukana fillarikoulun harjoituksissa, jolloin hekin saavat oppia ja perhe voi jatkossa yhdessä harrastaa maastopyöräilyä. Pyrimme siihen, että fillarikoulun toiminta olisi hauskaa ja uusia asioita opetellessa leikkimielisyys säilyy.

Fillarikoulun jälkeen lajista kiinnostuneilla on mahdollista jatkaa harrastusta GIF:n junioreiden harjoitusryhmässä. Junioreilla on kesäkaudella treenejä pääsääntöisesti kahdesti viikossa. Harjoituksiin osallistuminen ei velvoita kilpailutoimintaan osallistumiseen, mutta innostuksen iskiessä on mahdollista myös aloittaa maastopyöräilyssä kilpaileminen. 

Fillarikoulun ohjaajina toimivat seuramme kokeneet pyöräilyn harrastajat sekä apuohjaajina jo useamman vuoden maastopyöräilyä harrastaneet isommat juniorimme. Jaamme fillarikoulun osallistujat pienempiin ryhmiin iän sekä osaamistason mukaisesti, jolloin jokaiselle löytyy ryhmä, jossa on mielekästä opetella lisää maastopyöräilyn taitoja. 

HUOM! Kaikilla osallistujilla oltava pyöräilykypärä ja oma maastoon soveltuva pyörä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Fillarikouluun Holvin kautta: https://holvi.com/shop/gifmtb/

Fillarikoulun hinta on 20 euroa/lapsi.

HUOM! Jos perheestänne osallistuu useampi lapsi niin käytä alennuskoodina sisaralennus. Tällöin jokaisesta lapsesta saa 5 euron alennuksen, joten hinnaksi tulee 15 euroa/lapsi.

Fillarikouluun otetaan 40 osallistujaa.

Fillarikoulun harjoituskerrat
6.5. klo 18.00
13.5. klo 18.00 (helatorstai)
20.5. klo 18.00
27.5. klo 18.00
3.6. klo 18.00

Lisätietoa tai kysyttävää: mtb@gamlakarlebyif.fi