Hollanti ja Venetjoki SM-pronssille

Seuran urheilijat saavuttivat kaksi mitalia viikonloppuna Turussa järjestetyissä 19- ja 22-vuotiaiden SM-kilpailuissa.

22-vuotiaiden 1500 metristä muodostui hidasvauhtinen taktiikkajuoksu, jossa vasta loppu mentiin lujaa. Kiriherkin oli Lempäälän Kisan Aleksi Kivelä, joka voitti ajalla 4.10,92. Toiseksi sijoittunut Kuusankosken Urheiluseuran Niklas Heikkilä sai ajan 4.12,36.

Aleksi Kivelä johtaa 1500 metrin juoksua viimeisessä kaarteessa. Niklas Heikkilä (nro 1) ja Väinö Venetjoki (7) seuraavina

Maalilinjalla kolmanneksi kirinyt Väinö Venetjoki sai ajan 4.12,78. Neljänneksi sijoittunut Turun Urheiluliiton Mustafe Muusen aika oli 4.12,83

-Nyt jaksoin maaliin asti. Yllätys tämä mitali on, Venetjoki kertoo.

Minna Hollanti heitti kolmanneksi 22-vuotiaiden keihäässä. Hän heitti neljännellä heittokierroksella parhaansa 49,58.

Hollanti oli pettynyt heittoihinsa.

-Huonosti tämän päivän kilpailu meni, Hollanti harmittelee.

Keihään mestaruuden voitti Rauman Urheilijoiden Julia Valtanen tuloksella 55,45. Toiseksi sijoittunut Uudenkaupungin Urheilijoiden Elina Kinnunen heitti 50,09.

Lauantaina juostulla 800 metrillä pidettiin kunnon vauhtia. Väinö Venetjoki juoksi kuudenneksi kauden parhaallaan 1.55,59.