Joni Virkkala segrare i nyårsloppet Joni Virkkala voitti uudenvuodenjuoksun

Joni Virkkala höll den bästa farten i Karleby nyårslopp som vår förening arrangerade på Sundets stränder. Han avverkade de fyra varven på 1,8 km på tiden 25.08. Tvåa blev klubbkamraten Petteri Rantala med tiden 27.23 före föreningens yngre löpare Kasper Biskop 27,34 och Miro Heikkilä, 28.15.

I damklassen tog Jenni Judin, Kälviän Tarmo, en klar seger. Segrartiden var 30.45.

Nystedts Liina Hyyppä var tvåa på 32.38. På de följande platserna kom Milla Vierimaa (35.19) och Tanja Rauma-Pinola (37.11). Båda representerar Est Coast Ultra Runners.

Bra fart höll man även i motionsklassen. Tuomas Björkbacka, Vetelin Urheilijat avverkade sina tre varv på  22.32. På damsidan var Hanne Jylhä, Halsuan Toivo, etta med tiden 25.08.

Juniorerna löpte två var. I klassen P17 var Kasper Björkbacka med tiden 14.20. Oona Kaikkonen, Tampereen KooVee vann motsvarande flickklass med 15.57IF Åsarnas William Strandvall avverkade sina två varv på 15.11. Aron Åkerlund jkom tvåa på 15.17 och Elias Åkerlund trea på 15.22.

Flickklassen vanns av Tessa Herronen, KT. Hennes tid var 16.00.

Årets nyhet, en tremannastafett, vanns av GIF/Mussut före Intersports lag. I segrarlaget ingick Miro Heikkilä, Joni Virkkala och Kasper Biskop.

Joni Virkkala piti parasta vauhtia seuramme lauantaina järjestämässä Kokkolan uudenvuodenjuoksussa Suntin rannoilla.

Virkkala kiersi neljä 1,8 kilometrin lenkkiä aikaan 25.08. Toiseksi sijoittunut seurakaveri Petteri Rantala juoksi ajan 27.23. Nuoret juoksijat veivät myös seuraavat sijat: Kasper Biskopin aika oli 27.34 ja Miro Heikkilän 28.15.

Naisten sarjassa ylivoimaiseen voittoon kiri Kälviän Tarmon Jenni Judin ajalla 30.45. Nystedtin Liina Hyyppä oli toinen ajalla 32.38. Seuraaville sijoille juoksivat West Coast Ultra Runnersin Milla Vierimaa (35.19) ja Tanja Rauma-Pinola (37.11).

Hyvää vauhtia riitti myös kuntosarjoissa. Miesten kolmen kierroksen nopein oli Vetelin Urheilijoiden Tuomas Björkbacka ajalla 22.32. Naisten sarjan voitti Halsuan Toivon Hanne Jylhä ajalla 25.08.

17-vuotiaiden kahden kierroksen kilpailun voitti VetU:n Kasper Björkbacka ajalla 14.20. Naisten vastaavan sarjan voittaja Tampereen Kooveen Oona Kaikkonen käytti matkaan aikaa 15.57.

15-vuotiaiden poikien kilpailun voitti IF Åsarnan William Strandvall, joka kiersi kaksi kierrosta aikaan 15.11. Aron Åkerlund juoksi toiseksi (15.17) ja Elias Åkerlund kolmanneksi (15.22).

Tyttöjen kilpailun paras oli KT:n Tessa Herronen ajalla 16.00.

Uutuutena juostun viestin voitti GIF:n Mussujen joukkue ennen Intersportia. Joukkueen viestiä veivät Miro Heikkilä, Joni Virkkala ja Kasper Biskop.