SM Halli YU Helsinki 5 GIF urheilijaa mukana

Filiph Johansson mitallijahtiin

Helsingin Liikuntamyllyssä viikonloppuna järjestettäviin yleisurheilun SM-halleihin osallistuu viisi seuran urheilijaa.

Miesten 400 metrin lähtötelineisiin lauantaina kyyristyvä Filiph Johansson lähtee tavoittelemaan omaa tulostasoaan ja taistelemaan mitaleista.

Johansson juoksi sunnuntaina Tampereen Pirkkahallissa järjestetyissä kansallisissa neljänneksi ajalla 49,47.

-Jännitin aika paljon ennen juoksua, enkä uskaltanut lähteä riittävän lujaa liikkeelle. En ole pystynyt vetämään harjoituksissa pitkiä maitohappovetoja. Olin hieman epävarma tämän hetken kunnostani, Vaasassa opiskeleva Johansson kertoo.

400 metrille on Johanssonin lisäksi ilmoittautunut 20 miestä.

Joni Virkkala ja Väinö Venetjoki starttaavat 1500 metrin matkalle. Virkkala voitti Tampereella matkan kauden parhaallaan 3.56,00. Venetjoki juoksi pari viikkoa sitten Jyväskylässä SM-kisarajan alle ennätysajallaan 3.58,83.

Sunnuntaina Venetjoki juoksee 800 metriä. Virkkala tavoittelee ennätysaikaansa ja hyvää sijoitusta 3000 metriltä.

Naisten 60 metrille on ilmoittautunut 40 juoksijaa. Nathalie Westman on kilpaillut tällä kaudella vain kerran. Hän juoksi Jyväskylässä matkan aikaan 7,61.

Vilma Knutar alitti kisarajan lauantaina Tampereella. Hän juoksi 17-vuotiaiden kilpailun voittajaksi ennätysajallaan 7,77. Pituuden voittotulos 538 ei yltänyt kisarajaan, joka on 575.

Sunnuntaina Knutar hyppää korkeutta. Lajiin on ilmoittautunut kymmenen kilpailijaa.