Mitalleita nuorten SM kisoista

Seuran nuoret yleisurheilijat menestyivät hienosti ja saavuttivat kolme mitalia viikonloppuna järjestetyissä 14-15-vuotiaiden SM-kilpailuissa Kokkolassa sekä 16-17-vuotiaiden SM-kilpailuissa Hyvinkäällä.

Kokkolan kisojen päätöspäivänä sunnuntaina Vilma Knutar hyppäsi hopealle 15-vuotiaiden korkeushypyssä tuloksella 163.

Vilma Knutar ponnisti SM-hopealle

Vilman mielestä oli kiva, mutta tosi jännittävä kilpailla kotikentällä.

-Koko talvena ja keväällä en pystynyt ollenkaan juoksemaan jalkavaivojen takia. Olen tosi kiitollinen hopeasta, Vilma kertoo Keskipohjanmaan haastattelussa.

Vilma osallistui edellispäivänä pituushyppyyn sijoittuen kuudenneksi tuloksella 517.

Ada Djupsund juoksi 15-vuotiaiden 100 metrin kolmannessa alkuerässä kuudenneksi kauden parhaallaan 13,57.

Hyvinkäällä Mia Känsäkangas ponnisti pronssille 16-vuotiaiden korkeushypyssä tuloksella 161.

Mia Känsäkangas

-Mitali oli tavoitteenani, joten siihen olen tyytyväinen, mutta päivän tulokseen en, Känsäkangas kertoo.

Seuran kolmas mitali tuli 16-vuotiaiden 2000 metrin estejuoksusta. Kasper Biskop kiri pronssille ajalla 6.35,45.

Kasper Biskop

-Hölkkävauhtia mentiin alkumatka, joten alkuperäistä suunnitelmaa en voinut noudattaa. Viimeisen kierroksen kiri irtosi hyvin ja olen tyytyväinen mitaliin, Kasper kertoo.

Jimi Rousu oli viides ennätysajallaan 6.41,58. Miro Heikkilä juoksi kuudenneksi ennätysajallaan 6.42,73.

Pojat paransivat ennätyksiään myös 1500 metrillä. Kasper juoksi kahdeksanneksi ajalla 4.23,62. Jimi oli kymmenes (4.30,25) ja Miro 11. sijalla (4.30,33).