GIF:s terränglöpare knep tre medaljer i veteran-FM som avgjordes i lördags. Jan Kaas tog en överlägsen seger på 6 kilometer i klassen över 40 år. Hans tid var 20.16. I klassen Ver 35 år tog Mika Sällinen brons med tiden 20.16. Petteri Rantala kom tvåa i klassen över 30 år. Också här var dt fråga om 6 kilometer och hans tid var 21.20.

I söndags belade Konsta Puutio en åttonde plats i herrklassen på 10 kilometer. Han avverkade sträckan på 32,31.

-Jag är nöjd med placeringen. Första varvet var svårt. Som tur var kunde jag bättra på mot slutet av loppet, säger Puutio.

Jan Kaas löpte i mål som nia på tiden 32.34. Mika Sällinen hade tiden  34.26 som gav honom en 20:e plats.

På herrarnas 4 kilometer fortsatte Joni Virkkala att visa goda takter. Han öppnade lugnt och ökade farten under andra halvan av loppet. I mål kom han som tia med tiden 12.14.

I klassen för 17-åringar löpte Ava Nieminen i mål som 37:a på tiden 18.11.

Ava Nieminen

Jan Kaas juoksi mestariksi

Seuran juoksijat saavuttivat kolme mitalia lauantaina Nakkilassa järjestetyissä Aikuisurheiluliiton SM-maastoissa.

Jan Kaas voitti 40-vuotiaiden kuuden kilometrin kilpailun ylivoimaisesti ajalla 20.16.

35-vuotiaiden kuuden kilometrin kilpailussa Mika Sällinen juoksi pronssille ajalla 20.16. Petteri Rantala sijoittui 30-vuotiaiden sarjassa toiseksi. Hän juoksi kuusi kilometriä aikaan 21.20.

Sunnuntaina juostuissa SM-maastoissa Konsta Puutio juoksi kahdeksanneksi miesten kymmenen kilometrin matkalla ajalla 32.31.

Konsta Puutio

-Tyytyväinen olen sijoitukseeni. Ensimmäisellä kierroksella juoksuni oli vaikeaa.  Onneksi pystyin kiristämään loppua kohden, Puutio kertoo.

Jan Kaas juoksi maaliin yhdeksäntenä ajalla 32.34. Mika Sällisen aika 34.26 riitti 20. sijaan.

Miesten neljän kilometrin matkalla Joni Virkkala jatkoi hyviä juoksujaan. Hän lähti matkaan rauhallisesti, mutta kiristi vauhtia toisella kierroksella. Maalissa Joni oli kymmenes ajalla 12.14.

Joni Virrkala

17-vuotiaiden neljän kilometrin matkalla Ava Nieminen juoksi 37. sijalle ajalla 18.11.