SM RAPORTTI IMATRA

Ines Piispanen

Ines Piispanen juoksi SM-pronssille

Ines Piispanen juoksi pronssille 14-vuotiaiden tyttöjen 100 metrillä viikonloppuna Imatralla järjestetyissä 14- ja 15-vuotiaiden SM-kilpailuissa.

Mestaruuden voitti Karhulan Katajaisten Inka Räsänen ennätysajallaan 12,46. Ennätyksensä 12,58 pinkoi myös hopeaa saavuttanut Helsingin Kisa-Veikkojen Aleksandra Lovén.

Pronssille ennätysajallaan 12,73 juossut Piispanen oli tyytyväinen mitaliin.

-Lähtö onnistui hyvin ja juoksin niin lujaa kuin pääsin. Mitali tuntuu tosi hyvältä, Ines sanoo.

Pituudessa Ines ponnisti 472, joka riitti 11. sijaan.

Nopeasti kehittynyt Piispanen kertoo harjoitelleensa kauden pääkilpailua kohden hyvin ja noudattavansa treeniohjelmaa.

Aaron Åkerlund

15-vuotiaiden poikien 2000 metrillä Aron Åkerlund juoksi 1. erässä toiseksi ennätysajallaan 6.19,07. Kokonaistuloksissa aika oli kymmenenneksi paras.

-Kiri irtosi tosi hyvin. Tosi tyytyväinen olen juoksuuni. Ennätys parani 12 sekuntia, Aron sanoo.